PELOTAN

Peltolan juusto ja voi

Peltolan Blue sinihomejuusto ja kirnuvoi ovat ravintolakokkien suosiossa kautta maan.

 

Sinihomejuustomme on valmistettu Peltolan maatilan lehmien maidosta. Juustojen maukkaan aromin salaisuus on siinä, että lehmät saavat ravinnokseen vain tilalla itse luomuviljeltyä puna-apilaa. Tämän ansiosta juustossa on myös tavallista enemmän Omega-3-rasvahappoja.

 

Peltolan Blue on Roquefort-tyyppinen maukas ja herkullinen sinihomejuusto. Sen lempeä, täyteläinen maku ja hienostunut, viipyvä aromi sopivat erinomaisesti esimerkiksi juustotarjottimelle, jälkiruokiin, ruoanlaittoon sekä viinin kanssa nautittavaksi. Juuston rasvapitoisuus on 31% ja suolapitoisuus 2,5%.

 

Peltolan voit ovat valikoima erilaisia kirnuvoita, jotka valmistetaan perinteisellä hapatus- ja kirnuamismenetelmällä. Kirnuvoita on saatavana sekä normaali- että voimakassuolaisena ja useammassa eri pakkauskoossa.